Sobre Andorra

Andorra és la història d’una societat que ha sabut evolucionar i reinventar-se, partint de 3.600 habitants a l’època d’entre guerres i d’un model econòmic basat en l’agricultura i la ramaderia, fins a esdevenir un país pròsper d’uns 70.000 habitants, que sustenta el seu creixement entorn el comerç, el turisme i el sector financer.

En l’actualitat, Andorra afronta un període de transformació del seu model de negoci / país buscant l’encaix internacional sense renunciar a les seves especificitats. En aquest sentit, la liberalització de la inversió estrangera, l’harmonització fiscal i comercial amb Europa i una major transparència financera i seguretat jurídica, són fites que estan posicionant al país com una destinació internacional competitiu per a projectes d’inversió i negocis.

En el clima econòmic actual, sorgeixen oportunitats d’inversió estrangera interessants en múltiples sectors, a destacar: Immobiliari, Retail, Salut, Benestar, Esports, Tecnologia, Turisme o Comerç Internacional. Més enllà del sòlid mercat local, alimentat per més 8 milions de turistes anuals, Andorra representa una plataforma ideal per invertir i operar a l’exterior.

De la mateixa manera, es tracta d’una destinació perfecta per als que consideren jubilar-se, viure de renda o per a famílies. Andorra gaudeix d’un marc fiscal atractiu, acompanyat d’un cost de vida moderat, un sistema educatiu i sanitari de primer nivell, un patrimoni cultural i natural excepcional així com una seguretat i qualitat de vida únics.

Per tant, animem a la comunitat internacional, empreses, professionals i famílies, a que inverteixin i s’estableixin a Andorra.

Gràcies pel vostre interès.

IdeAnd Consulting

Enllaços relacionats:

Inversió estrangera

Serveis de gestoria

Permisos de residència

Ideand 360º