El nostre equip , el nostre valor ! 
Les persones són la pedra angular d’IdeAnd Consulting. L’equip assessor està composat per professionals en plantilla i aliats estratègics en exclusiva al país, tots ells de contrastada formació i experiència, amb un segell de rigor, d’independència i de qualitat. Treballem amb entusiasme i vocació de servei, per arribar més lluny, a nivell nacional i internacional.

Seguidament us presentem el Comité Assessor.  Estem a la vostra disposició.

IdeAnd Consulting
ANGEL ESPAR BENTANACHS
ANGEL ESPAR BENTANACHSSoci – Director IdeAnd Consulting
Retail. Turisme i Hosteleria. Projectes d’inversió i de negoci. Empresa Familiar. Reorganitzacions i compravenda d’empreses. Implantació de negocis a Andorra.

Nascut a Andorra, és llicenciat en administració i direcció d’empreses per l’IQS (Ramon Llull – Barcelona) i MBA de l’IESE Business School. Va iniciar la seva trajectòria professional en una Big Four com a auditor financer d’entitats bancàries i fons d’inversió. Més tard va treballar com a consultor en control intern i govern corporatiu en els sectors industrial, farmacèutic i de la gran distribució entre d’altres. Posteriorment, ha ocupat diferents posicions de responsabilitat en empreses amb xifres de negoci de nou dígits, del sector turístic i de l’hostaleria (hotels, restaurants, palaus de congressos, càtering) i del món del Retail.

De perfil emprenedor, té sòlida experiència en les àrees de gestió econòmica i financera, vendes, expansió, RH, compravenda d’empreses i l’avaluació de projectes d’inversió i d’arrendament (des de centres comercials i hotels fins a locals comercials). Així mateix, sempre ha estat vinculat amb el món de l’empresa familiar on ha encapçalat diferents processos de transformació i reestructuració empresarial.

Funda IdeAnd Consulting amb vocació d’aportar el seu gra d’arena al teixit empresarial del país, treballant amb absoluta humilitat, entusiasme i rigor.

DANIEL GONZÁLEZ POLO
DANIEL GONZÁLEZ POLODepartament Financer i Fiscal
Fiscalitat. Estudis econòmics i financers. Inversió Estrangera. Sistemes de control de gestió. Implantació de negocis a Andorra.

Nascut a Barcelona, ​​Daniel és llicenciat en Dret i Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Gestió i Direcció Comptable pel Centre d’Estudis Financers (CEF), Màster en Assessoria i Gestió Tributària Full Time per ESADE, Màster en Dret d’Empresa – Itinerari Tributari per la Universitat Ramon Llull i Postgrau en Dret andorrà per la Universitat d’Andorra.

És membre del Col·legi d’Economistes d’Andorra, i del Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​actualment com a advocat no exercent. Va iniciar la seva carrera professional treballant per diverses entitats bancàries i més endavant per una multinacional de l’àmbit de l’electrònica. Posteriorment, es va incorporar a un important despatx de Barcelona com a advocat fiscalista, on va progressar arribant a assumir la direcció de l’oficina d’Andorra.

Emprenedor i multidisciplinar, té sòlida experiència i coneixements en els àmbits d’assessorament fiscal, empresarial, comptable i financer, així com en Dret Mercantil, en els àmbits andorrà i espanyol treballant tant per societats, grups de societats com per a professionals liberals i persones físiques. Ha estat involucrat en diverses iniciatives en l’àmbit cultural i en projectes de consultoria solidària.

S’incorpora a IdeAnd Consulting amb el propòsit de dinamitzar i consolidar el teixit empresarial d’Andorra, aportant el seus coneixement i experiència multidisciplinar amb rigor i professionalitat.

PAULA DALMAU MONTANÉ
PAULA DALMAU MONTANÉ

Graduada en Direcció Turística i hotelera (HTSI Facultat de Turisme i Direcció Hotelera St. Ignasi, Ramon Llull). Curs d’especialització en Publicitat i Disseny Gràfic (Universitat Miguel Cervantes). Grau Superior en Restauració i Curs d’especialització en Alta Cuina (Escola Superior d’Hostaleria i Turisme St. Ignasi).

Abans d’incorporar se a IdeAnd ha treballat el gruix de la seva trajectòria a l’Agència Catalana de Turisme on ha promocionat Catalunya com a destinació turística a mercats de llarga distància ajudant al sector turístic català en la confecció d’estudis de mercat i la promoció dels seus productes. A destacar la seva participació en l’organització i execució de Missions Institucionals i Comercials i Roadshows a Xina i Hong Kong, USA i Canadà, Austràlia, Sud-Amèrica, Japó o Corea.

Emprenedora i de vocació internacional, és responsable de l’àrea de desenvolupament de negoci a IdeAnd Consulting, on té el repte de promoure Andorra com a destí de projectes empresarials, tot posicionant IdeAnd com a referent en el sector emprenedor i tecnològic del país.

FLOR POZUELOS
FLOR POZUELOS

Graduada Superior en Administració i Finances a La Salle (La Seu de Urgell).

Va començar la seva trajectòria en posicions de venda i atenció al client i ha anat evolucionant fins assumir, abans d’incorporar-se a IdeAnd, la responsabilitat de l’àrea de RRHH, Comptabilitat i Administració d’una empresa familiar andorrana.

De caràcter entusiasta i perseverant, disposa d’una fructífera experiència en el sector de la restauració, el comerç al detall i al major.

La Flor és responsable a IdeAnd Consulting de l’àrea d’inversió estrangera, on assumeix la implantació integral de projectes empresarials i famílies a Andorra, des de la creació de la societat fins a l’obtenció del permís de residència i treball.

OFÈLIA BLANCA
OFÈLIA BLANCA

L’Ofèlia disposa d’un Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa, a La Salle de la Seu d’Urgell. Així mateix, ha complementat la seva formació amb cursos de comptabilitat, finances i prevenció de riscos laborals.

Durant la seva sòlida trajectòria professional, de més de 15 anys, ha tingut oportunitat d’assumir diferents rols en l’àmbit comptable, fiscal i laboral, treballant per empreses de diferents sectors, a destacar: el comerç, la seguretat i la neteja o el món de la gestoria i consultoria empresarial.

Amb actitud sempre positiva i tenaç, a IdeAnd Consulting assumeix la responsabilitat de l’àrea de comptabilitat, serveis fiscals i laborals.

BCN BUSINESS ANGELS
BCN BUSINESS ANGELS
Xarxa d’inversors privats, Corporate Finance, Family Angels, Emprenedors, Business Angels, Empresa Familiar, Reestructuracions, Internacionalització, Innovació i Tecnologia.

BCN Business Angels (BCN BA) és un grup privat i independent d’inversors i Family Office, fundat l’any 2003 amb la voluntat d’invertir en start ups. Recentment, ha ampliat el seu target d’inversió a empreses familiars i ha creat una plataforma de crowdfunding. Més enllà de connectar finançament amb oportunitats de negoci, ofereix un assessorament integral i a mida, tant per a emprenedors com per a inversors. Es tracta d’una iniciativa de professionals i empresaris de reconegut prestigi que aporten la seva experiència, coneixements i àmplia capacitat relacional i que inverteixen en diferents projectes amb l’esperit d’obtenir beneficis conjuntament amb els promotors del projecte.

FOREST PARNERS · JORGE MATAS
FOREST PARNERS · JORGE MATASSoci Director de Catalunya i Andorra
Proves pericials, arbitratges, mediacions i investigacions. Insolvències, reestructuracions operatives i financeres. Venda de societats, valoracions i due diligences.

Forest Partners (FP) és una societat professional única a Espanya especialitzada en la prestació de serveis relacionats amb la pràctica forense en entorns judicials o de disputa, crisi i reestructuracions empresarials i amb transaccions corporatives. FP disposa d’oficines a Madrid, Barcelona i Bilbao, i compta amb un equip pluridisciplinari de més de 30 persones.

Jorge Matas es va incorporar a FP el 2007 i actualment és soci responsable de la zona de Catalunya i d’Andorra. Entre les seves experiències, destacar que ha liderat reestructuracions financeres i operatives en sectors diversos, informes tècnics i pericials, transaccions i processos de M&A i que ha estat designat com a Administrador Concursal en més de 30 procediments concursals, alguns d’ells de rellevància com ara: Altiare (antiga Proinosa), Eurooptica i Novolent (filials d’Indo SA) o el Grup Promotor Carso. Així mateix, ha participat activament en els procediments concursals de Cacaolat (en el qual figura com a Auxiliar Delegat) i Establiments Miró.

“Si vols anar ràpid camina sol, si vols arribar lluny ves (ben) acompanyat.” – Proverbi Africà.-

IdeAnd Consulting