BENVINGUDA.

Temps de reptes. Temps d’oportunitats.

Em complau compartir amb vosaltres el llançament d’IdeAnd Consulting, iniciativa que anhela convertir-se en vehicle d’innovació, emprenedoria i creixement pel teixit econòmic del país.

El món occidental afronta una lenta recuperació econòmica marcada per les seqüeles financeres i socials dels anys de recessió i estancament. En aquest escenari internacional, sorgeix com a denominador comú l’esgotament i la conseqüent necessitat de replantejar els models de creixement. Aquest és el cas d’Andorra que ha gaudit de dècades de prosperitat i ara viu moments de transformació forçosa. La liberalització de la inversió estrangera, l’homologació fiscal i mercantil amb Europa així com la major transparència financera i seguretat jurídica, són fites històriques que hauran d’acompanyar-se però, d’altres actuacions estructurals. Tot plegat, ens reposicionarà com a destí internacional competitiu per a projectes d’inversió i de negoci.

Malgrat la incertesa global, no tothom està en la fase baixista del cicle econòmic. D’aquesta manera, trobem empreses sanejades i rendibles, capital risc adquirint immobles i participacions, un ritme insòlit de fusions i adquisicions, empreses que s’internacionalitzen i models de negoci que emergeixen. Certament, no hi ha fórmules magistrals davant dels desafiaments actuals però és manifest també, que existeix una clara correlació entre l’esdevenir empresarial i l’existència d’un procés previ, rigorós i constructiu, de reflexió i execució estratègica.

En aquest sentit, des d’IdeAnd Consulting, aspirem a acompanyar-vos en tot el circuit empresarial amb un equip de màxima confiança, experiència i professionalitat. No es tracta únicament de retallar i/o reformar, si no de seguir invertint i apostant pel teixit productiu del país, sobre paràmetres renovats, per a recuperar la senda del creixement i de la rendibilitat.

Us convidem a que exploreu els serveis d’IdeAnd Consulting i quedem a la vostra disposició per a valorar eventuals col·laboracions.

Gràcies per la vostra atenció.

firma-angel-png

Àngel, Espar Bentanachs
IdeAnd Consulting

presentacio-ideand