En aquest article us presentem breument l’estudi de mercat realitzat per International Team Consulting del sector sanitari a Portugal, que ha culminat amb la identificació de distribuïdors locals interessats en la distribució del producte en qüestió.

L’estudi de mercat realitzat per ITC ha ajudat al laboratori anglo-germànic Biomonde a obtenir la informació clau per a la correcta implantació a Portugal de la seva oferta de tractament de larves LDT (larval Debridement Therapy), una teràpia larval específica per al tractament de ferides greus. L’estudi de mercat, realitzat mitjançant recerca secundària i entrevistes a actors del sector sanitari a Portugal, ha presentat de manera exhaustiva l’estructura del mercat sanitari i de les ferides al país. S’han analitzat els actors claus (institucions sanitàries, usuaris, pacients, metges, infermeres, certificadores, associacions, …), processos de certificació de productes farmacèutics, mecanismes de pagament, i d’altres aspectes claus per entendre el funcionament i l’estructura del sector sanitari portuguès.

Així mateix, es va definir com a objectiu principal presentar un mínim de 3 distribuïdors portuguesos del sector mèdic interessats en la distribució de la teràpia larval. L’empresa client ha confirmat negociacions avançades amb un dels distribuïdors presentats. En el marc del viatge per conèixer els potencials distribuïdors també es van organitzar reunions amb generadors d’opinió del sector de les ferides a Portugal, des de directors d’associacions fins a infermeres i metges especialitzats en el tractament de ferides greus.

Per a obtenir més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.

International Team Consulting.